Sokolov: Provoz na Staré Ovčárně ztíží pokládání kabelu

05.06.2022 12:47 | Tisková zpráva

Firma Omexom GA Energo bude provádět zemní práce spočívající v uložení kabelů pro ČEZ v městské části Stará Ovčárna - Vítkov. Městský úřad Sokolov, Odbor dopravy jako silniční správní úřad vydal povolení ke zvláštnímu užívání pozemní komunikace, a to od 30. května nejdéle do 20. září.

Sokolov: Provoz na Staré Ovčárně ztíží pokládání kabelu
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Provoz bude na uvedené  místní komunikaci úplně přerušen, zhotovitel bude postupovat po jednotlivých etapách. 

Anketa

Je Stepan Bandera hrdina?

1%
97%
hlasovalo: 20840 lidí
Majitelé nemovitostí byli o uzavření komunikace  informováni. Odbor dopravy povolil úplnou uzavírku místní komunikace ul. Stará Ovčárna, v katastrálním území Vítkov u Sokolova a obci Sokolov, a dále pak zvláštní užívání místní komunikace ul. Stará Ovčárna a silnice II/210, v katastrálním území Vítkov u Sokolova a obci Sokolov.

Zemní práce na komunikaci budou probíhat tak, aby nedošlo k ohrožení účastníků silničního provozu a chodců. Pro bezpečný průjezd vozidel na silnici II/210 zůstane zachována šíře vozovky min. 2,75 m.

Případný překop silnice bude prováděn po polovinách. Provoz bude řízen kyvadlově pracovníky zhotovitele. Na místních komunikacích bude uzavřen vždy pouze jeden úsek v jednom směru od křižovatky.

Před zahájením překopů připojení sousedních nemovitostí zhotovitel včas informuje uživatele sjezdu a dohodne se s ním na postupu. Vše bude následně dáno do původního stavu včetně asfaltové vrstvy a dlažby.

Zhotovitel vhodnými technickými opatřeními zabezpečí, aby byl v rámci doby trvání uzavírky umožněn přístup k sousedním nemovitostem. Majitelé nemovitostí budou o nemožnosti průjezdu informováni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…