Sokolov: Třetí Jarní jarmark radosti pro všechny, kdo si rádi hrají

28.03.2023 18:35 | Tisková zpráva

Již třetí jarní jarmark radosti se bude konat ve dnech 1. – 2. 4. 2023 v prostorech budovy Základní školy Sokolov, Rokycanova 258. A opět ve spolupráci se Společností Dolmen, z. ú. Letos se budeme společně radovat dva dny, a to proto, že v Karlovarském kraji poprvé přivítáme Festival IQ Play – interaktivní herní výstavu, na které si každý, kdo si rád hraje, přijde na své.

Sokolov: Třetí Jarní jarmark radosti pro všechny, kdo si rádi hrají
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Logické hry, deskové hry, stavebnice, hry a hračky edukativního charakteru, Montessori pomůcky – to vše si můžete v rámci jarmarku vyzkoušet. Na padesáti stolech si můžete hrát celý víkend! V sobotu od 10 do 17 hodin, v neděli od 9 do 15 hodin.

Anketa

Má vláda zvýšit základní sazbu DPH z 21 % na 23 %?

4%
96%
hlasovalo: 26159 lidí

Kromě herního festivalu bude v celé škole opět živo. Prodejci nejrůznějšího jarního, dekorativního, krásného zboží, nejrůznější workshopy pro děti i dospělé (výroba mýdel, ozdobných placek, mandal, pískování obrázků), vystoupení hudební i taneční, koncerty, divadlo a chybět nesmí samozřejmě občerstvení.

Do akce se zapojila celá řada škol a organizací, již podruhé například Střední škola živnostenská Sokolov, dále sokolovské muzeum, Hvězdárna Karlovy Vary, denní centrum Mateřídouška, poprvé bude s námi Základní umělecká škola Sokolov či Střední zdravotnická škola a VOŠ Cheb.

Vstupné a příspěvky jsou dobrovolné, zvláštní vstupné se vybírá na Festival IQ Play. Výtěžek z letošního charitativního jarmarku udělá radost opět klientům Dolmenu, protože díky němu budou moci zrealizovat společný letní tematický pobyt na horách. Dále bychom chtěli potěšit Klárku a její maminku, které již léta společně bojují s Klárčinou nemocí.

Přijďte se s námi radovat, budeme se na vás moc těšit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

16:31 Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

S nervozitou a obavami vyhlíží pracovníci stavebních úřadů letošní 1. červenec. Právě tento den vsto…