Sokolov: V Atletické bude nový vnitroblok i parkování

28.01.2019 15:18

Bezmála 7 milionů korun investuje město Sokolov do úprav vnitrobloku v Atletické ulici, oprav komunikací a vybudování nových parkovacích míst.

Sokolov: V Atletické bude nový vnitroblok i parkování
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Sokolov byl úspěšný s žádostí o dotace, které akci pomohou z poloviny financovat. V současné době běží výběrové řízení. Hotovo by mělo být ještě letos. Foto ilustrační: Studie revitalizace sídliště Vítězná v Sokolově

Jedná se o dvě stavební akce, které město realizuje společně. „Ve vnitrobloku oživíme zeleň, přidáme keřovou výsadbu a odpočinková a relaxační místa, včetně laviček a pergoly,“ popsal místostarosta Jan Picka. „Dále v Atletické opravíme, vozovky chodníky a vybudujeme parkoviště s třiatřiceti místy,“ dodal.

Akce je třetí etapou projektu revitalizace sídliště Vítězná v hodnotě 18,5 milionu korun, v rámci kterého v minulosti město postavilo například dětské hřiště, nebo veřejné osvětlení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…