Sokolov: Zkuste ušlapat padesát kilometrů

25.08.2021 17:03

Pěší turistika si získává na oblibě a po krajině pochoduje čím dál více lidí. Ale není pochod jako pochod. Troufli byste si na trasu dlouhou skoro 50 kilometrů? Pokud ano, tak se určitě zúčastněte v sobotu 28. srpna tradičního výšlapu Sokolovská (nejen) padesátka, která se koná už po pětapadesáté. A zváni jsou nejen pěší, ale také cyklisté.

Sokolov: Zkuste ušlapat padesát kilometrů
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Start pěších tras 28, 42 a 47 km je u sokolovského vlakového nádraží (5:45 – 8:00) a pěších tras 10, 13 a 20 km u nádraží loketského (7:30 – 10:00). Cílem všech tras je Statek Bernard v Královském Poříčí v době mezi 10:00 až 18:00.

Startovné: 30 korun (děti a členové KČT 20 korun). Tento ročník se koná jako jednodenní. Ubytování pořadatelé nezajišťují. Cyklisté mohou startovat v Sokolově či Lokti a absolvují vlastní trasu. Bližší informace: Josef Ticha, 357 55 Bukovany 132, tel: 777 830 672, e-mail: pepa.ticha@centrum.cz.

Na trasách bude zajištěno drobné občerstvení a v cíli obdrží účastníci pamětní list akce a turistická razítka. Trasy vedou malebnou krajinou Slavkovského lesa v okolí Lokte a Starého Sedla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

16:14 Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

Jihlava oslavila Den Země. I přes nepříliš hezké počasí přišly na Masarykovo náměstí stovky návštěvn…