Šternberk: Na Hlavním náměstí se instalují nové elektrorozvody

28.03.2020 19:03

Od začátku března probíhá na Hlavním náměstí výstavba rozvodné sítě NN, zásuvkových sítí a elektroměrového rozvaděče. Účelem stavby je zabezpečit bezpečný rozvod elektro NN pro odběratele při pořádání kulturních akcí na Hlavním náměstí ve Šternberku.

Šternberk: Na Hlavním náměstí se instalují nové elektrorozvody
Foto: wikimedia.org/Miloš Hlávka
Popisek: Šternberk

Po celém Hlavním náměstí budou v rámci stavby provedeny nové rozvody kabelové trasy pro zásuvkové skříně. V ploše náměstí pak budou rozmístěny jednotlivé zemní zásuvkové skříně, které jsou řešeny jako výsuvné zemní zásuvky. Ty budou zajišťovat bezpečné připojení stánků a atrakcí během pořádání zmíněných kulturních akcí.

Součástí díla je vybudování dvou nadzemních rozvodných skříní, které budou obezděny a obloženy břidlicí, jako ostatní stávající prvky na náměstí tak, aby bylo dosaženo jednotného vzhledu vystupujících konstrukcí.

Zakázku ve výběrovém řízení získala společnost ELEKTRO-FLEXI s r.o., Lutín. Předpokládané dokončení akce bude koncem března 2020. Cena díla je 988 031 Kč včetně DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…