Šternberk: Základní školy a gymnázium zvou na dny otevřených dveří

24.11.2015 10:08 | Zprávy

Základní školy ve Šternberku a gymnázium zvou všechny zájemce, pamětníky, rodiče, prarodiče a přátele, stejně jako žáky bývalé, současné i budoucí na dny otevřených dveří.

Šternberk: Základní školy a gymnázium zvou na dny otevřených dveří
Foto: wikimedia.org/Miloš Hlávka
Popisek: Šternberk

Tajemství Noemovy archy můžete zhlédnout v pátek 27. listopadu od 15 do 20 hodin v prostorách základní školy na náměstí Svobody. Gymnázium Šternberk zve v pátek 27. a v sobotu 28. listopadu do svých učeben na ukázky prací studentů či na pokusy v laboratořích biologie, fyziky a chemie. Základní škola Svatoplukova si připravila den otevřených dveří na sobotu 28. listopadu.

Základní škola Dr. Hrubého pořádá den otevřených dveří v pátek 4. prosince, pro děti bude připravena Večerníčkova stezka pro předškoláky, vánoční jarmark a proběhne také tradiční vypouštění balónků s přáním Ježíškovi (asi v 15,15 h na hřišti).

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

7:37 Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

Na parkánu v ulici Hradební ode dneška rostou slunečnice. Zástupci vedení města, neziskové organizac…