Šumperk: Lidé mohou nahlédnout do zákulisí informačního centra

18.10.2021 10:06 | Tisková zpráva

Šumperské informační centrum se zapojilo do celostátní akce s názvem Týden turistických informačních center. Ve středu 27. října představí své aktivity, směřující nejen k návštěvníků města, ale i k místním obyvatelům. Tato akce se vztahuje ke Světovému dni pro rozvoj informací.

Šumperk: Lidé mohou nahlédnout do zákulisí informačního centra
Foto: festivalsumperk.cz
Popisek: Mezinárodní folklórní festival Šumperk - logo

A co příchozí 27. října v šumperském informačním centru čeká? „Zájemci mohou vystoupat v 10:00 na radniční věž, kde se dozví mimo jiné zajímavosti o stavbě šumperské radnice. Od 15:30 se vydají s průvodcem Po stopách Malé Vídně při komentované procházce. V prostorách informačního centra se zájemci mohou zúčastnit soutěžního kvízu o ceny, dozví se, co je další náplní naší práce, jak vznikají propagační letáky a brožury a s čím vším návštěvníkům pomáháme,“ nastínila program Ivana Doležalová.

„Zájemcům o komentovanou procházku doporučujeme rezervaci na telefonním čísle 583 214 000 nebo na e-mailu ic@sumperk.cz ,“ dodala Doležalová.

Město Šumperk otevřelo nové informační centrum v květnu 2016 ve zrekonstruovaných prostorách šumperského divadla. Jen v průběhu uplynulé turistické sezóny, od červa do září, zde přivítaly pracovnice IC více než 10.000 návštěvníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…