Šumperk: Společenské středisko Sever má nové okolí

25.09.2017 19:48

V pondělí 25.09.2017 bylo slavnostně otevřeno nově zrekonstruované prostranství před Společenským střediskem Sever v Temenické ulici v Šumperku.

Šumperk: Společenské středisko Sever má nové okolí
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

Slavnostního otevření se zúčastnili zástupci města Šumperka, zástupci projektantské firmy knesl kynčl architekti s.r.o. a zástupce realizační firmy JR Stakr s.r.o. Veřejné prostranství procházelo postupně radikální proměnou od dubna letošního roku. Přeměna zahrnovala úpravu přístupu do prodejny potravin, zde vzniklo kaskádovité uspořádání se zelení, byl vydlážděn podchod a terasa, schodiště bylo osázeno novým zábradlím se světelným podsvícením. Rekonstrukcí, která zahrnovala zmenšení oken, zateplení stávajícího pláště budovy, zateplení střechy a zateplení podlahy, si v roce 2014 prošel rovněž interiér budovy. Ve středisku má svoji pobočku Městská knihovna Šumperk, nachází se zde také nově zrekonstruovaná kavárnička pro seniory, kterou provozuje obecně prospěšná společnost PONTIS Šumperk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…