Třebíč: S vánočním stromem se rozsvítí i betlém

30.11.2019 17:12

Město Třebíč společně s Městským kulturním střediskem zahájí adventní čas v neděli 1. prosince v 17 hodin. Při této příležitosti bude rozsvícen vánoční strom a betlém na Karlově náměstí i nová vánoční výzdoba.

Třebíč: S vánočním stromem se rozsvítí i betlém
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Na programu zahájení adventu bude vystoupení pěveckého sboru Okáček při MŠ Duha, trumpetového souboru ZUŠ Třebíč a vánoční pozdrav starosty města.

„Pro letošní rok chceme naše občany překvapit a potěšit novou vánoční výzdobou a to nejen na Karlově náměstí, novými dřevěnými stánky pro vánoční trhy i rozšířeným betlémem pod vánočním stromem tak, aby si nejkrásnější svátky v roce všichni užili v příjemném a hezkém prostředí. Kromě tradičního zahájení adventního času rozsvěcením vánočního stromu, Mikulášské nadílky i bohaté nabídky Vánočního náměstí jsme rozšířili akce o Vánoční setkání s punčem, které bude na Štěpána, tedy 26. prosince od 15:30 také na Karlově náměstí,“ pozval na prosincové vánoční akce starosta Pavel Pacal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…