Třebíč: Změny v Grantovém systému města pro letošní rok

26.02.2023 14:52 | Tisková zpráva

Zájemci i v tomto roce mohou žádat o finanční příspěvky v rámci Grantového systému města Třebíče. K rozdělení je v grantovém systému připraveno 1.400.000 korun v celkem pěti programech – Kultura, Zájmové aktivity, Prevence kriminality a drogové problematiky, Rodina a zdraví a Cestovní ruch.

Třebíč: Změny v Grantovém systému města pro letošní rok
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Žádosti bude možné podat během roku a to ve třech stanovených termínech.

Termín č. 1: od 20. 2. 2023 do 3. 3. 2023
Termín č. 2: od 15. 5. 2023 do 26. 5. 2023
Termín č. 3: od 25. 8. 2023 do 6. 9. 2023      

Jeden žadatel může v rámci celého grantového systému pro daný kalendářní rok podat maximálně tři žádosti, které budou hodnoceny. V jednotlivých grantových programech je možné podat jedním žadatelem maximálně jednu žádost za rok.

Minimální poskytnutá částka je 5.000, maximální pak 40.000 korun. Žadatelem o dotaci může být podnikající fyzická osoba, společnost (sdružení osob) nebo právnická osoba. Pro všechny grantové programy byla definována stejná hodnotící kritéria. Grantový systém města slouží k finanční podpoře projektů, které jsou v souladu s rozvojovými záměry města.

Žádost o dotaci, grant, dar lze podat pouze včetně všech požadovaných příloh a to prostřednictvím Portálu občana města Třebíče na adrese: portal.trebic.cz.

Nezbytnou  podmínkou  pro  zpracování  a  podání žádosti ve vyhlášeném dotačním programu v rámci grantového systému města Třebíče je nutnost se na Portál občana města Třebíče přihlásit. Přihlášení je možné až po registraci žadatele na Portálu občana města Třebíče. Žadatel se registruje jako fyzická osoba, žádost lze podat jako fyzická osoba (za sebe) nebo jako osoba zastupující právnickou osobu.

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český Krumlov: Na úřad s občankou v mobilu

7:04 Český Krumlov: Na úřad s občankou v mobilu

V lednu byly spuštěny eDoklady – aplikace, která v zabezpečené formě obsahuje občanský průkaz. Posky…