Turnov: Stavební práce v Nádražní ulici a pod viaduktem začnou být závislé na počasí

23.10.2019 16:59

K závěru se blíží rekonstrukce Nádražní ulice od Hotelu Beneš až po odbočku na I/10. Finální asfalty budou položeny v druhé polovině listopadu.

Turnov: Stavební práce v Nádražní ulici a pod viaduktem začnou být závislé na počasí
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

„Průjezd po komunikaci od Fučíkovy ulice až k odbočce na I/10 předpokládáme od prosince 2019,“ potvrdila termín Stanislava Syrotiuková z odboru správy majetku MěÚ Turnov.

Do té doby by se měly stihnout vegetační úpravy. S výsadbou zeleně se počítá v první polovině listopadu. Přestože bude část Nádražní ulice hotová, vjezd do této lokality budou nadále řídit semafory.

Přímou u viaduktu byly zahájeny práce na komunikaci, finišují betonářské a obkladačské práce na zatrubnění Odolenovického potoka, probíhá pokládka veřejného osvětlení, byly započaty sanační práce na druhé straně viaduktu. V jedné části je již hotový chodník a lidé jsou naváděni koridorem pro pěší na protilehlou stranu.

Termín dokončení prací u viaduktu byl posunut na 20. 12. 2019. S příchodem podzimu je termín závislý na klimatických podmínkách. Pokud se ho podaří stihnout, bude se pod viaduktem jezdit po prvních vrstvách asfaltu. Druhé se položí na jaře.

Od 14. 10. 2019 se další práce posunuly za viadukt směrem na Přepeřskou, kde se začala kopat kanalizaci kolem tamních garáží.

Je třeba, aby chodci v místech stavby využívali vyznačené koridory s ohledem na svoji bezpečnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…