Týn nad Vltavou: Město rekonstruuje hřiště Vodňanská

12.10.2019 15:55

Původní „Duhové hřiště“ na Vodňanské prochází celkovou rekonstrukcí. Nové herní prvky byly nainstalovány na místo, kde byla původně lanová pyramida.

Týn nad Vltavou: Město rekonstruuje hřiště Vodňanská
Foto: tnv.cz
Popisek: Týn nad Vltavou

Ta musely být z bezpečnostních důvodů na doporučení odborné revizní kontroly odstraněna. Práce na obnově hřiště jsou rozděleny do dvou etap, v červnu letošního roku se zaplnila polovina hřiště novými herními prvky a na jaře příštího roku se vymění dosluhující sestava se skluzavkou a lezeckou stěnou za další nové atraktivní výrobky pro menší děti. Děti už v současné době využívají např. soupravu pro lezení, multifunkční houpačku, kolotoč, pérové houpadlo, balanční prvek. Aktuálně probíhá také oprava laviček. Další část prvků na tomto hřišti bude na jaře 2020 také odstraněna a v druhé etapě bude pořízeno další vybavení hřiště: multifunkční věž se dvěma skluzavkami, houpačkový rám pro dvě houpačky, skluzavka „beruška“ s tunelem na prolézání, pérové houpadlo „žirafa“, pérové houpadlo „DINO“ a kolotoč se třemi sedáky. Celkové náklady budou činit cca 1,5 mil. Kč, dodavatelem nových hrací prvků na hřiště Vodňanská je firma ONYX wood spol. s r.o. Dokončení všech instalací je plánováno do konce dubna 2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Otevření dopravního terminálu a nového podchodu pod železnicí

11:33 Vsetín: Otevření dopravního terminálu a nového podchodu pod železnicí

Ve Vsetíně se dnes uskutečnilo slavnostní otevření společného odbavovacího terminálu pro železniční …