Uherský Brod: Město připravuje ocenění nejlepších sportovců

27.04.2016 7:31

Po dvou letech se v Uherském Brodě bude ve středu 27. dubna opět konat vyhlášení nejlepších sportovců města. Oceněni budou v kategoriích mládež do 19 let, dospělí, sportovní kolektiv, trenér a zvláštní cena. Své kandidáty zaslaly téměř všechny sportovní organizace města ze širokého spektra sportů. Navrženi jsou krasobruslaři, florbalisté, plavci, fotbalisté, judisté, hokejisté, cvičenky aerobiku, basketbalisté, tenisté a další sportovci.

Uherský Brod: Město připravuje ocenění nejlepších sportovců
Foto: ub.cz
Popisek: Uherský Brod

Nominací se sešlo celkem 31. Nejvíce kandidátů, a to 11, je v kategorii mládeže. Také výsledky jednotlivých nominovaných jsou obdivuhodné. Je mezi nimi jeden mistr světa, dále vítězové celostátních sportovních soutěží, reprezentanti České republiky, přeborníci Moravy a vítězové krajských kol.

V kategorii trenér a v kategorii zvláštní cena je každé nominované jméno uherskobrodskou sportovní legendou. Ať už je to dlouholetý fotbalový trenér Miroslav Polášek, trenér nejlepšího školního florbalového týmu Zdeněk Moštěk, neúnavný trenér judistů Marcel Zbožínek nebo Zbyněk Kůdela, který dokázal vychovat čtyři mistry světa v in-line hokeji. Významnou osobností uherskobrodského sportu je také Zdenka Koktová, která organizovala již tři župní sokolské slety, a Milan Šlahůnek, bez něhož si nejde v našem městě představit turistický oddíl. Pojmem jsou také jména dvou trenérů, a to Miroslava Mikela, který trénuje basketbal a Libora Odstrčila, který se stejně usilovně věnuje tréninku začínajících fotbalistů.

Ceny sportovcům věnovalo město Uherský Brod a významné uherskobrodské firmy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

16:31 Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

Příběhy našich sousedů je vzdělávací projekt neziskové organizace Post Bellum pro žáky osmých a devá…