V Chomutově zahájila výstava 15 let Ústeckého kraje

13.04.2016 18:31

Vernisáží zahájila počátkem týdne v chomutovském Oblastním muzeu v pořadí druhá výstava k projektu „15 let Ústeckého kraje – 15 let práce pro Vás“.

V Chomutově zahájila výstava 15 let Ústeckého kraje
Foto: chomutov-mesto.cz
Popisek: Chomutovské náměstí

Úvodního slova se v překrásných historických prostorách kostela svaté Kateřiny ujala náměstkyně hejtmana Ústeckého kraje Jana Vaňhová, která představila projekt putovní výstavy a připomněla nejvýznamnější akce v rámci regionu i jednotlivých okresů. Přítomné pozdravil také první náměstek primátora města Chomutov Marek Hrabáč.

Zájemci mohou expozici 15 let Ústeckého kraje, která je také součástí prohlídkových okruhů Oblastního muzea, zhlédnout do neděle 24. dubna. Dvacítka výstavních panelů prezentuje vždy po jednom úspěchy sedmi okresů kraje, další jsou zaměřeny na konkrétní témata. Návštěvníkovi se tak představí oblast sportu, památek a kultury, dopravy, ale také rekultivace krajiny, životního prostředí a cestovního ruchu, školství, zdravotnictví i podnikání. Z chomutovského muzea se expozice přesune do Děčína.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…