V Náchodě se budou opravovat železniční mosty

10.03.2015 13:34

Správa železniční a dopravní cesty plánuje v roce 2015 opravit v Náchodě tři mosty. Konkrétně se jedná o viadukty u Sokolovny (v drážním km 59,261, u Bílé růže (v drážním km 59,444) a u nádraží (v dráním km 59,975).

V Náchodě se budou opravovat železniční mosty
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

"Opravy budeme provádět z prostředků přidělených na zajištění provozuschopnosti ze Státního fondu dopravní infrastruktury", upřesnil ing. Vladimír Filip, ředitel oblastního ředitelství Správy železniční a dopravní cesty Hradec Králové.

"Na mostech bude provedena stabilizace a oprava spodních staveb a na ocelových mostech protikorozní ochrana konstrukcí", dodal ing. Vladimír Filip.
Opravy budou zahájeny v květnu a dokončeny v září letošního roku.

"Uvedené mosty opravu rozhodně potřebují, proto tuto investici SŽDC do Náchoda velmi vítám. Po opravách se podstatně zlepší i vzhled mostních staveb a vzhledem k tomu, že se nacházejí v bezprostřední blízkosti centra, zlepší to zcela jistě celkový dojem pro občany i návštěvníky našeho města", dodal starosta Jan Birke.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestonachod.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Jak je to ve skutečnosti s daní z nemovitosti?

16:31 Jihlava: Jak je to ve skutečnosti s daní z nemovitosti?

Od roku 2009 s daní z nemovitých věcí městské zastupitelstvo nehýbalo. K částečnému navýšení se odho…