V Třinci byli vyhlášeni nejúspěšnější sportovci okresu

28.03.2018 19:03

Stává se již tradicí, že okresní sdružení České unie sportu (ČUS) ve Frýdku Místku každoročně slavnostně vyhlašuje deset nejúspěšnějších mladých sportovců našeho regionu, kteří dosáhli mimořádných úspěchů a medailových umístění nejen v domácích sportovních soutěžích, ale i v zahraničí.

V Třinci byli vyhlášeni nejúspěšnější sportovci okresu
Foto: archív autora
Popisek: Třinec

Letos se nejlepší sportovci vyhlašovali v Třinci v úterý 27. března 2018 v prostorách Domu dětí a mládeže pod patronací starostky města Třince Věry Palkovské a ředitele Energetiky Třinec a.s. Petra Matuszka.

„Je mi velkým potěšením vzít záštitu nad touto akcí. Třinec a sport k sobě už neodmyslitelně patří po celá desetiletí a vytváříme pro něj co nejlepší podmínky formou zázemí v areálu STaRS. Každoročně finančně přispíváme na sportovní činnost třineckých oddílů formou dotací a podporujeme rozvoj pohybových dovedností dětí a mládeže od nejútlejšího věku.  Třinec se může pochlubit řadou špičkových sportovců, kteří se dokázali prosadit v řadě sportovních odvětví. Jsme pyšní na to, že je Třinec takovou líhní talentů. Velké poděkování patří trenérům a sponzorům,“ uvedla starostka Třince Věra Palkovská.

Sportovní kluby a tělovýchovné jednoty zaslaly letos 23 návrhů úspěšných sportovců za dosažené výkony a výsledky v roce 2017. Výkonný výbor okresního sdružení ČUS vyhodnotil úspěšné výsledky a rozhodl, že mezi TOP desítku se letos zařadí a ocenění získají tito mladí sportovci:

Jakub Adámek – lední hokej – HC Oceláři mládež
Kateřina Argalášová – orientační běh – TJ TŽ Třinec
Jakub Gorný – vzpírání – TJ TŽ Třinec
Marek Grycz – moderní pětiboj – SC Bystřice
Marek Chrascina – atletika TJ TŽ Třinec
Kateřina Kolářová – taekwondo – Škola Taekwon-Do ITF Frýdek Místek
Pavel Musálek – házená – SKP Frýdek Místek
Lukáš Paleček – kopaná – Fotbal Třinec
Iveta Rašková – atletika – TJ Slezan Frýdek Místek
Veronika Siebeltová – atletika – TJ Slezan Frýdek Místek

Samostatně, nad rámec výše uvedených sportovců, byla vyhlášena kategorie Talent roku 2017. Toto prestižní ocenění obdržela loni teprve 16letá skokanka do výšky Bára Sajdoková za vynikající výkony dosažené ve skoku vysokém, které počátkem letošního roku ještě výrazně vylepšila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

16:31 České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

V pořadí už jedenáctý extraligový titul získali volejbalisté Českých Budějovic, když ve čtvrtém finá…