V budově Sociálních služeb Semily proběhla modernizace výtahů

16.04.2017 16:10

Moderních, bezpečných a především bezbariérových výtahů se na přelomu března a dubna letošního roku díky dotaci a za přispění zřizovatele, města Semily dočkali obyvatelé Sociálních služeb Semily.

V budově Sociálních služeb Semily proběhla modernizace výtahů
Foto: Luděk Kovář, Wikimedia Commons
Popisek: Semily

Z dotačního programu Rozvoj a obnova materiálně technické základny sociálních služeb bylo na výměnu dvou nevyhovujících osobních výtahů vč. výměny šachetních dveří v jednotlivých patrech budovy čerpáno 1,39 mil. Kč, 460 tis. Kč zainvestovalo město Semily. Celkové náklady dosáhly 1,85 mil. Kč. Slavnostní předání výtahů do provozu se uskutečnilo ve čtvrtek 6. dubna 2017.
img

"Město Semily zažádalo o dotaci na modernizaci dvou osobních výtahů v objektu Sociálních služeb Semily v roce 2016. Z Ministerstva práce a sociálních věcí nám poté byla přiznána dotace z programu Rozvoj a obnova materiálně technické základny sociálních služeb ve výši 75% z celkových nákladů." říká Lena Mlejnková, starostka města Semily. "Práce započaly v prvních dnech letošního roku a již v měsíci únoru se zaměstnanci i obyvatelé Sociálních služeb dočkali uvedení do zkušebního provozu prvního z výtahů." dodává.

Ing. Eva Štěpničková, ředitelka Sociálních služeb Semily: "Jménem všech, kteří budou od nynějška v našem zařízení oba nové výtahy používat musím vyjádřit plnou spokojenost s výsledkem rekonstrukce výtahů. V průběhu zkušebního provozu jsme dostali možnost prověřit jejich fungování a již dnes tedy víme, že naprosto přesně splňují naše požadavky. Kabiny jsou prostorné, bez problémů se do nich vejde i více vozíků či lehátko Záchranné zdravotnické služby, jejich obsluha je snadná a zapomenout nesmím ani na bezbariérovost, na niž je v rámci našich služeb kladen velký důraz."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.