Valašské Meziříčí: Pacienti na interním oddělení nemocnice mají opět větší komfort. Slouží jim nové příruční stolky

17.12.2021 10:13 | Tisková zpráva

Nové příruční stolky pro pacienty mohou nově využívat klienti Interního oddělení II. ve valašskomeziříčské nemocnici. Určeny jsou zejména pro pacienty se sníženou mobilitou.

Valašské Meziříčí: Pacienti na interním oddělení nemocnice mají opět větší komfort. Slouží jim nové příruční stolky
Foto: Redakce
Popisek: Náměstí ve Valašském Meziříčí

„Nové stolky velice vítají nejen naši pacienti, ale i ošetřovatelský personál. 

Anketa

Bude válka mezi Ruskem a Ukrajinou?

20%
77%
hlasovalo: 17527 lidí
Dennodenně je nutné se stolky manipulovat, ať už při provádění hygieny pacientů, výměně lůžkovin, či při převozech pacientů na různá vyšetření. Staré stolky již dosloužily, jsme proto velice rádi, že se můžeme pochlubit novými, které jsou reprezentativnější a nabídnou našim pacientům, ale i personálu větší bezpečí, komfort a také lepší manipulační schopnosti,” říká staniční sestra interního oddělení II. Kateřina Třetinová.

Jídelní stolky najdou své uplatnění především při servírování pokrmů pacientům a zajišťují maximální užitný komfort. Díky jejich tvaru je lze snadno sladit s lůžkem tak, aby měl pacient co největší pohodlí. Funkce stolků nadále zvyšují samostatnost a soběstačnost pacientů, čímž redukují nutnost asistence nemocničního personálu při manipulaci a dopomoci. Pacientům umožňují oboustranný náklon jídelní desk a pohodlné výškové nastavení. Velmi snadná je také dostupnost všech věcí umístěných v zásuvkách díky jeho oboustranným provedením. Při odchodu na vyšetření si pacient stolek může pohodlně uzamknout.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…