Velvyslanec Italské republiky zavítal na ostravskou radnici

13.10.2011 20:45

Během dvoudenní pracovní návštěvy Ostravy a Moravskoslezského kraje zavítal velvyslanec Italské republiky Pasquale D´Avino ve středu 12. října také do Radnice města Ostravy, kde ho přijal náměstek primátora Tomáš Petřík.

Velvyslanec Italské republiky zavítal na ostravskou radnici
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

Za italskou stranu se jednání zúčastnil také Antonio Pasquale, předseda Italsko - české obchodní a průmyslové komory Camic a majitel Karlovarských minerálních vod Mattoni, a další představitelé obchodní komory. Město Ostravu vedle náměstka primátora Petříka zastupovali vedoucí odboru ekonomického rozvoje magistrátu Václav Palička a vedoucí oddělení vnějších a zahraničních vztahů Zdeněk Sladovník.

Hosté si v průběhu schůzky v radnici prohlédli klip Nová Ostrava!!!, vyslechli prezentaci obchodních a investičních příležitostí města a debatovali o možnostech další spolupráce. Na závěr návštěvy se velvyslanec Pasquale D´Avino zapsal do pamětní knihy města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ostrava.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…