Vimperk: Projednání studie regenerace starého sídliště

04.02.2018 7:37

Ve čtvrtek 1. února 2018 se od 17:00h uskutečnilo v Městském kulturním středisku projednání studie regenerace starého sídliště ve Vimperku, kterého se zúčastnilo zhruba 70 občanů této lokality našeho města.

Vimperk: Projednání studie regenerace starého sídliště
Foto: Vimperk.cz
Popisek: Vimperk

Všem přítomným představil studii pan Ing. arch. Jaromír Kročák, který společně se svými kolegy z Ateliéru Kročák podrobně seznámil přítomné s historií starého sídliště, dále předvedl, jak staré sídliště vypadá dnes, a v návaznosti na to představil budoucí vizi ulic Klostermannova, Palackého a Smetanova. Požadavek na regeneraci starého sídliště vznikl nejen z důvodu stáří výstavby této lokality, ale především z často kladených dotazů a připomínek, týkajících se především nedostatku parkovacích míst, které občany trápí čím dál více. Po vystoupení pana architekta byl čas na dotazy a připomínky občanů, tyto připomínky, stejně jako ty, které jsme se dozvěděli společně u stolu nad papírovou verzí studie, postupně do studie regenerace zapracujeme.

Všechny občany, kteří budou mít jakékoliv připomínky a podněty chci požádat, aby je zaslali na můj email, tyto podněty následně přepošlu panu architektovi k zapracování do studie.

Velmi děkuji všem lidem, kteří do MĚKSu přišli, za to, že jim není lhostejné, v jakém místě žijí, a svojí aktivitou přispívají k rozvoji našeho města. Pevně věřím, že stejně pozitivní bude i setkání s občany nového sídliště, které plánujeme na čtvrtek 1. března 2018, rovněž v Městském kulturním středisku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…