Vodňany: Ježíšek spoléhá na své pomocníky již neuvěřitelných 5 let

01.12.2019 14:52

…dýchá na nás ze všech koutů a pomalu prostupuje každou oblastí našeho života. Dětem (a mnohdy nejen jim) začínají zářit oči při pohledu do kalendářů… Jindy běžnými hovory prostupují letmé náznaky skromných, ale i neskromných přání… a každý z nás ví, že se blíží...

Vodňany: Ježíšek spoléhá na své pomocníky již neuvěřitelných 5 let
Foto: vodnany.eu
Popisek: Vodňany

Ano, rok se s rokem sešel a na naše dveře opět klepou vánoce… Bezpochyby ani v roce letošním Ježíšek neopomene otevřít mnohým dětem svou náruč a podarovat je dle zásluh. Ne do všech míst se ale daří Ježíškovi vždy dostat a jeho zásoba s dárky se nezřídka vyprázdní před branami míst, jako jsou azylové domy pro matky s dětmi či domy pomoci opuštěným dětem.

Naštěstí má Ježíšek své zastání a oporu také v obyvatelích Vodňan, kteří v předchozích čtyřech letech pomohli Ježíškovi s dárky pro téměř 320 dětí.

Vánoce samozřejmě nejsou pouze o dárcích, ale bohužel pro mnohé děti je i malý dárek to jediné, co jim může, alespoň částečně, vynahradit to vše ostatní, o co ne vlastní vinou o vánocích přicházejí.

Patříte-li mezi ty šťastné, kteří si mohou vánočních svátků užívat plnými doušky a máte-li chuť a možnost zpříjemnit vánoce dětem, které takové štěstí neměly, můžete tak učinit prostřednictvím splnění konkrétního přání od konkrétního dítěte.

Veškerá přání dětí z azylových domů pro matky s dětmi a domů pomoci opuštěným dětem naleznete od 3.12.2019 na vánočním stromečku vedle velké zasedací místnosti v budově městského úřadu, a to spolu s bližšími informacemi k samotné akci a předání dárků.

…právě Vy tak budete tím jediným Ježíškem pro dítko, kterému se rozhodnete udělat opravdu VESELÉ VÁNOCE…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…