Vsetín: Destinační společnost chce oživit cestovní ruch na Valašsku

15.04.2020 14:47

Destinační společnost Valašsko (DSV) nabízí pomoc podnikatelům působícím v oblasti cestovního ruchu, jejichž aktivity zasáhla opatření související s pandemií koronaviru.

Vsetín: Destinační společnost chce oživit cestovní ruch na Valašsku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Nacházíme se v nepříznivé době, se kterou nemáme zkušenosti. Situace je pro cestovní ruch více než nepříznivá, a proto bychom chtěli podnikatelům v cestovním ruchu pomoci,“ uvedla Marie Přibylová z DSV. Právě DSV v této souvislosti připravila anonymní dotazník, který slouží k zjištění odhadu dopadu současné situace pandemie koronaviru na cestovní ruch v oblasti Valašska. „Výsledky budou předány Centrále cestovního ruchu Východní Moravy, která z nich následně utvoří ucelený podklad pro vládu,“ vysvětlila Přibylová.

DSV připravuje na podporu cestovního ruchu také vydání Turistických valašských novin, které budou distribuovány v rámci ČR. „Nabízíme v nich podnikatelům z oblasti cestovního ruchu zdarma inzerci, abychom jim pomohli s propagací jejich zařízení po skončení nouzového stavu. Dále připravujeme propagační video o Valašsku, které bude primárně sloužit jako lákadlo strávit na Valašsku dovolenou. Video bude vysíláno prostřednictvím Regionální televize napříč Českou republikou a bude propagováno na sociálních sítích,“ vyjmenovala Přibylová s tím, že podnikatelé, kteří mají zájem se do uvedených produktů zapojit, najdou další podrobnosti včetně zmíněného dotazníku ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kladno: Brzy se otevřou kruhové objezdy u sportovního gymnázia i ve Velké Dobré

7:04 Kladno: Brzy se otevřou kruhové objezdy u sportovního gymnázia i ve Velké Dobré

Další část infrastruktury spojené s modernizací železniční trati je před dokončením. Okružní křižova…