Vsetín: Starosta poděkoval hasičům za pomoc

08.08.2019 20:51

Zástupce všech pěti jednotek Sboru dobrovolných hasičů, které působí na Vsetíně, přijal ve středu 7. srpna na radnici starosta města Jiří Růžička. Důvod byl jasný, chtěl jim poděkovat za jejich pomoc při bleskových povodních, které v červnu zasáhly naše město, a likvidaci škod, jež velká voda napáchala.

Vsetín: Starosta poděkoval hasičům za pomoc
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Na radnici se tak sešli zástupci dobrovolných hasičů z Jasenky, Semetína, Rokytnice, Dušné a jednotky Vsetín – město. „Hasiči v průběhu povodně ihned přispěchali na pomoc, pomáhali s čerpáním vody ze sklepů, pytlováním písku pro stavění zábran proti vodě a v dalších potřebných činnostech spojených s ochranou majetku občanů města a odstraňováním škod po velké vodě, která tentokrát přišla velmi rychle. I díky hasičům však nenapáchala nijak vysoké škody,“ uvedl starosta Jiří Růžička s tím, že hasičům poděkoval i obecně za jejich společensky prospěšnou činnost, ať už při požárních zásazích, či při výchově mládeže v požárním sportu.

Během setkání byl samozřejmě čas i na diskusi o aktuálních tématech ze života města či o potřebách jednotlivých hasičských jednotek. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…