Vsetín: Startuje kurz, který vás naučí podnikat

07.03.2022 7:35 | Tisková zpráva

Město Vsetín ve spolupráci s projektem Podnikni to! spouští pro občany bezplatný kurz. Je určen všem, kteří mají v hlavě podnikatelský nápad, ale neví, jak ho zrealizovat, podnikatelům, kteří hledají novou inspiraci a jistotu při zavádění nových produktů nebo zájemcům, které podnikání láká, ale konkrétní nápad ještě hledají.

Vsetín: Startuje kurz, který vás naučí podnikat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Kurz bude probíhat jednou týdně po dobu pěti týdnů. První workshop odstartuje ve čtvrtek 31. března v budově „podnikatelského inkubátoru“ na Maštaliskách.

„Město chce spuštěním projektu Podnikni to! pomoci hlavně začínajícím podnikatelům. Měl by účastníky mimo jiné naučit, jak systematicky krok po kroku hledat a najít funkční nápad, otestovat jej, ověřit jeho potenciál a nastartovat finančně udržitelný projekt,“ vysvětlil starosta Vsetína Jiří Růžička.

Lektorkou a průvodkyní kurzu bude zkušená podnikatelka Jana Skalková. Díky jejímu vedení a zkušenostem se účastníci mimo jiné naučí, jak předcházet největším začátečnickým chybám v podnikání, díky praktickému zaměření budou mít také dostatek prostoru k vylepšení vlastních podnikatelských nápadů a projektů.

Kurz je určený pro občany města i okolních obcí, pro zaměstnané, studenty i maminky na mateřské, či rodičovské dovolené.

Pět setkání bude probíhat vždy jednou týdně ve čtvrtek. První workshop proběhne 31. března v 17:30 v budově podnikatelského inkubátoru na Maštaliskách na Horním náměstí. Účast je díky podpoře města Vsetín a Zlínského kraje zdarma. Zájemci se můžou přihlásit na webu ZDE, na podstránce s názvem Podnikni to! na Vsetíně, nebo jednoduše napsat na e-mail platenikova@podniknito.cz.

Více informací najdete ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká Lípa: Město má vlastní technické služby

11:33 Česká Lípa: Město má vlastní technické služby

Českolipští zastupitelé schválili na svém červnovém jednání založení společnosti Technické služby mě…