Vsetín: Střelecký klub mládeže zahajuje činnost

24.08.2016 6:32

Nabídka sportovních aktivit pro vsetínskou mládež se ve školním roce 2016/2017 rozroste o možnost tréninku střelby ze vzduchových pušek. Zkušení instruktoři sebeobrany ze vsetínského klubu bojových umění RUSKASYSTEMA.CZ vytvořili ve Vsetíně výborné podmínky pro výcvik dětí a mládeže ve střelbě ze vzduchových zbraní.

Vsetín: Střelecký klub mládeže zahajuje činnost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Kromě již existujících vsetínských klubů sebeobrany bojovým stylem SYSTEMA pro dospělé a děti bychom v následujícím školním roce chtěli rozšířit naši nabídku o další atraktivní brannou aktivitu, a tou je výcvik ve střelbě. Pro děti a mládež jsme upravili v prostorách Fitness centra Kohútek jednu z tělocvičen na vzduchovkovou střelnici. Máme také k dispozici moderní vzduchové zbraně GAMO, které jsou výborné pro nácvik základních střeleckých dovedností,“ uvedl David Marek, hlavní instruktor klubu RUSKASYSTEMA.CZ.

V pátek 26. srpna od 14 do 17 hodin se ve Fitness centru Kohútek na Štěpánské ulici, č. p. 904, uskuteční úvodní otevřený trénink nového střeleckého klubu. Všichni zájemci ve věku od 8 let jsou srdečně zváni, aby se s novými prostorami i činností klubu seznámili. Na závěr prázdnin si mohou zdarma vyzkoušet střelbu ze vzduchových zbraní a mohou zvážit, zda střelba není právě tím koníčkem, kterému by se chtěli věnovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.