Vyškov: První březnový den zahájí letošní sezonu Vyškovských trhů

28.02.2023 7:35 | Tisková zpráva

Vyškovské trhy, které budou plnit Masarykovo náměstí už jedenáctým rokem, letos poprvé odstartují ve středu 1. března. Poté se budou konat opět ve dvoutýdenních intervalech až do listopadu. Následujícím termínem je tak 15. březen.

Vyškov: První březnový den zahájí letošní sezonu Vyškovských trhů
Foto: Vyškov
Popisek: Vyškov

Prodej je plánovaný vždy v lichém týdnu, v čase od osmi ráno do pěti hodin odpoledne. „Loňský rok proběhl už bez jakýchkoliv omezujících opatření. A potvrdil, že středeční Vyškovské trhy zůstaly pro nakupující i prodejce atraktivní. Model jednou za čtrnáct dní se osvědčil. Zatímco loni do středečních termínů ve dvou případech zasáhly státní svátky, letos na středu připadá červencový příchod slovanských věrozvěstů. Jde tedy o jediný termín, kdy se trhy neuskuteční,“ zmínil místostarosta Vyškova Roman Celý.

Anketa

Je dobře, že ANO a SPD chtějí ve Sněmovně obstruovat kvůli snížení valorizace důchodů?

96%
2%
hlasovalo: 31652 lidí

Trhovci znovu nabídnou sortiment pro všednodenní nákup, rozhodovat bude sezonní nabídka. Město s každým prodejcem sepisuje na základě elektronické přihlášky smlouvu, sortiment v ní uvedený musí dodržet. „Nehodláme usnout na vavřínech. Uvítáme proto další drobné výrobce a pěstitele, kteří by chtěli své produkty prezentovat. Jakožto pořadatel trhů vnímáme jejich případné podněty, chceme, aby trhy byly kvalitní a nabídka rozmanitá,“ dodal místostarosta města.

Zájemci si znovu nakoupí uzeniny, ovčí, kravské i kozí sýry, koláče, koření, ovoce a zeleninu, ořechy, ovocné víno nebo třeba zahrádkářské sazenice i potřeby, květiny a bylinky, výrobky z minerálů, dřevěné či proutěné zboží.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…