Vysoké Mýto: Co utratíš v bazaru, to vykvete po jaru

18.10.2021 8:38 | Tisková zpráva

Tak jako minulý podzim i letos pro vás technické služby a odbor životního prostředí chystají akci, spojenou se sázením cibulovin.

Vysoké Mýto: Co utratíš v bazaru, to vykvete po jaru
Foto: mesto.vysoke-myto.cz
Popisek: Vysoké Mýto

Tento rok jsme udělali změnu a místo tvorby nového záhonu budeme sázet několik odrůd modřenců do trávníku na náměstí. Na jaře zaplaví tyto trávníky směs devíti set světle modrých, tmavě modrých a speciálních růžových modřenců. Cibuloviny jsme opět nakoupili za peníze, utržené ve vysokomýtském Kujebazaru.

Pokud se chcete osobně podílet na tvorbě tohoto kvetoucího trávníku, přijďte v pátek 22. října v 15:00 k morovému sloupu na náměstí Přemysla Otakara II. S sebou si vezměte špičatou sázecí lopatku, bez které by sázení cibulovin do trávníku nebylo možné. Vaše pomoc bude velmi vítána.

Zájemce o tuto akci prosíme o sledování aktualit na webových stránkách města a technických služeb či městských facebookových stránkách. Pokud by z jakéhokoliv důvodu nebylo možné akci v tento termín uskutečnit, bude zvolen termín náhradní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…