Vysoké Mýto: Město se zaměřilo na bezpečnost a kvalitu dětských hřišť

04.10.2015 18:05

Technické služby od 30. září postupně odstraňují bezpečnostně a technicky nevyhovující herní prvky na vysokomýtských dětských hřištích.

Vysoké Mýto: Město se zaměřilo na bezpečnost a kvalitu dětských hřišť
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Vysoké Mýto má údajně největší čtvercové náměstí v Česku

Pokud na hřišti zbyde pouze jeden vyhovující prvek, tak bude přemístěn na jiné hřiště. V minulých měsících Technické služby provedly za účasti specializovaného revizního technika kontrolu dětských hřišť, která byla zaměřena na bezpečnost herních prvků a na jejich poškození. S celkovou situací seznámil ředitel Technických služeb radu města. V současné době je ve Vysokém Mýtě osmnáct dětských hřišť. Dlouhodobým trendem nejen v České republice je budování velkých hřišť plně vybavených bezpečnými herními prvky. Tato hřiště jsou samozřejmě určena pro větší lokality než jedna ulice, nebo blok domů. Město vytipuje několik míst a připraví anketu, ve které se občanů zeptá, kde ve Vysokém Mýtě by podobná hřiště měla v budoucnu podle jejich názoru stát.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…