Vznikla aplikace pro smart telefony „Akce a události v Mladé Boleslavi"

14.04.2014 6:42

Kultura města Mladá Boleslav a.s. ve spolupráci se společností Hönigsberg & Düvel Datentechnik Czech s.r.o. představuje novou mobilní aplikaci „Akce a události v Mladé Boleslavi“. Informace o plánovaných koncertech, výstavách a kulturních akcích konaných ve městě a jeho okolí jsou nyní veřejnosti k dispozici v chytrých mobilních telefonech iPhone. O nové aplikaci informoval Pavel Filip ze společnosti Kultura města Mladá Boleslavi.

Vznikla aplikace pro smart telefony „Akce a události v Mladé Boleslavi"
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Aplikace jako zcela nový projekt byla vyvíjena od ledna tohoto roku na platformě H&D TimeLine Presenter (https://www.hud.cz/reseni/mobilni-aplikace/timeline-presenter, následovalo vkládání dat a na závěr byla aplikace jako celek náročně testována.

Již nyní je ke stažení zdarma v iTunes App Store a přináší nejen přehled o kulturním dění ve městě a okolí, uživatelům mobilních telefonů navíc umožnuje jednoduchou funkcí uložit si vybraný pořad do interního kalendáře a nastavit upomínku.   V současné době obsahuje aplikace program společnosti Kultura města Mladá Boleslav, již nyní ale probíhají jednání o rozšíření obsahu aplikace s dalšími institucemi, které se podílejí na kulturním životě ve městě. Uskutečnila se jednání ve Škoda Muzeu, Vzdělávacím centru Na Karmeli a v městském divadle, všude měl projekt pozitivní ohlas.  

Cílovou skupinou projektu je střední a vyšší management a zároveň všichni (a to především mladí) uživatelé smart telefonů. Prvotní verze aplikace podporuje mobilní zařízení Apple iPhone a iPad, zároveň se připravují verze i pro další mobilní operační systémy Android a Windows Phone 8. Ta by podle Filipa měla být k dispozici během několika měsíců.

Aplikace je také průběžně rozvíjena a doplňována o nové vlastnosti a funkcionality.  "V dalším kroku vývoje připravujeme rezervační a prodejní systém vstupenek. Aplikaci je možné nainstalovat do mobilního telefonu iPhone pomocí QR kódu, který po načtení v mobilním telefonu nabídne svému uživateli instalaci aplikace „Akce v MB“ z App Store," upřesnil Filip.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …