Zastupitelé Třebíče se zvážili pro dobrou věc

14.12.2018 16:44

Ve čtvrtek 13. prosince se po zasedání posledního letošního zastupitelstva mnozí z jeho členů zvážili. Podle své váhy přispěli do zlatého prasátka, a to deset korun za kilogram svojí váhy.

Zastupitelé Třebíče se zvážili pro dobrou věc
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Mnozí konfrontaci s váhou předem vzdali a přispěli paušální zaokrouhlenou částkou. Celkem zastupitelé darovali 17.400 korun. To je nejvíce za poslední 4 roky, například v loňském roce zastupitelé darovali o 4.200 korun méně než letos.

Peníze z vážení zastupitelů přidá radnice k výtěžku vánoční sbírky, která končí šestého ledna 2019. Celý výtěžek bude věnován spolku DORADO z Třebíče, na financování nákladů spojených s hipoterapií – léčbou pomocí koní.

V již tradiční Vánoční sbírce mohou přispět lidé z Třebíče a okolí a to buď hotovostí do zapečetěné pokladničky pro peněžité dary, která je umístěna pod vánočním stromem na Karlově náměstí, nebo bezhotovostně, na zvláštní účet sbírky u Komerční banky č. 115 – 673 211 0237 / 0100.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…