Žatec: Město chce vybudovat novou kuželnu a opravit šatny nohejbalistů

18.01.2021 8:36

Rada města Žatec doporučuje zastupitelstvu města schválit podání dvou žádostí o dotace. Jedná se o vybudování nové kuželny ve spodní části bývalých papíren a rekonstrukci šaten pro nohejbalisty. Radní o tom jednali na své schůzi v pondělí 11. ledna.

Žatec: Město chce vybudovat novou kuželnu a opravit šatny nohejbalistů
Foto: wikipedia
Popisek: Žatec.

V obou případech se jedná o žádosti z Programu Regionální sportovní infrastruktura 2020 – 2024. U kuželny se jedná o výzvu pro projekty nad 10 milionů korun, u šaten nohejbalu o výzvu pro projekty do 10 milionů korun. Radní zároveň zastupitelstvu doporučují schválit předfinancování projektů i jejich spolufinancování. Současné zázemí kuželkářů i nohejbalistů je v nepříliš dobrém stavu.

Jedná se o dotační výzvy zveřejněné Národní sportovní agenturou. Podání žádosti budou zastupitelé města schvalovat na své schůzi ve čtvrtek 21. ledna.

Nejde přitom o jediné investiční projekty do sportu, které město plánuje. Připravují se i další, jako například vylepšení zázemí loděnice, rekonstrukce hřišť u ZŠ Jižní včetně vybudování nového atletického oválu, oprava kabin u hřiště v Bezděkově nebo příprava dalších úseků cyklostezek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…