Konvektomat zvládne 151–250 jídel, horký vzduch 30–300 °C, vaření v páře 30–130 °C, vaří a peče přes noc – což šetří čas i peníze. Regenerátor je doplňkem konvektomatu a má kapacitu 200 – 300 jídel. V praxi jej lze použít nejen na ohřev zchlazených jídel nebo udržování jídel před výdejem, ale také jako zařízení pro přípravu pokrmů. V regenerátoru lze připravit veškeré druhy pokrmů, které nevyžadují teplotu nad 140°C. Proto je regenerátor ideální pro přípravu brambor, zeleniny, knedlíků a jiných příloh. V souvislosti s nákupem nového vybavení byly opraveny rozvody odpadů, vyměněny podlahové vpustě, opraveno výdejní okénko obědů včetně nerezových pojezdových pultů, nerezového příborníku a hliníkových žaluzií. Celkové náklady činí 850 000 Kč včetně DPH, z toho 362 000 Kč konvektomat a regenerátor s příslušenstvím, zbytek stavební, instalatérské a další práce plus materiál.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV