Zlín: Krajské turistické informační centrum zve k návštěvě

21.10.2022 11:11 | Tisková zpráva

Krajské turistické informační centrum Zlín se i letos zapojuje do akce Týden turistických informačních center ČR a srdečně zve širokou veřejnost k návštěvě ve středu 26. října.

Zlín: Krajské turistické informační centrum zve k návštěvě
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

Asociace turistických informačních center České republiky ve vazbě na Světový den pro rozvoj informací vyhlásila na období od 24. do 30. října 2022 Týden turistických informačních center ČR. 

Anketa

Má cenu pořádat demonstrace proti vládě?

hlasovalo: 32342 lidí
Do akce se již podruhé zapojí také Krajské turistické informační centrum ve Zlíně a to ve středu 26. října od 8 do 18 hodin. V tento den se návštěvníci mohou seznámit s jeho činností a také si odnést drobný upomínkový předmět.  

„Krajské turistické informační centrum Zlín je návštěvníkům k dispozici v přízemí 14. budovy ve 14|15 BAŤOVĚ INSTITUTU 7 dní v týdnu. Turisté i místní zde najdou informace o zajímavých cílech a kulturním dění ve Zlíně a také v celém kraji, mohou se u nás inspirovat k výletům. Těšíme se na všechny návštěvníky nejen v tento den,“ pozvala na akci Petra Kubíková, ředitelka 14|15 Baťova institutu, příspěvkové organizace.

Smyslem akce je představit činnost informačních center široké veřejnosti. Jejich funkce je nezastupitelná. Turisté i místní obyvatelé v nich hledají informace a inspiraci k výletům, zajímají se o kulturní dění a atraktivity v okolí. Infocentra představují určitou tradici a místo, kde zájemci obdrží potřebné informace. K vyhlášenému svátku informačních center se 14|15 BAŤŮV INSTITUT připojuje již podruhé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…