Zlín: Novoroční ohňostroj zaujme i náhledem do historie

22.12.2017 18:09

Rok oslav stého výročí vzniku Československa. Takové bude téma letošního novoročního ohňostroje, který se již tradičně uskuteční v první den nového roku na zlínském náměstí Míru. Stejně jako v minulých letech se novoroční ohňostroj stane důvodem sousedských setkání tisíců lidí.

Zlín: Novoroční ohňostroj zaujme i náhledem do historie
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Je již tradicí, že při této akci není jen odpálen samotný ohňostroj, jako tomu bývá v jiných městech, ale snažíme se divákům nabídnout i další přidaný zážitek. Před dvěma lety to byla fireshow na balkonu radnice, loni zase show bubeníků,“ připomněla Eva Manišová, vedoucí Oddělení cestovního ruchu a informací.

Myšlenkou letošního projektu je tak slavnostní zahájení roku oslav 100. výročí vzniku Československa. Zlíňané se mimo jiné mohou těšit na poutavou dramaturgii s tématikou alegorických postav z doby před sto lety.

„Jsem velice rád, že na program a samotný ohňostroj chodí stále více lidí. Věřím, že letos nebude mlha, jako tomu bylo v loňském roce. Je také nutné připomenout, že program začíná v 18:00, ale samotný ohňostroj se uskuteční až v 18:15,“ doplnil náměstek primátora Jiří Korec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

10:23 Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

V soutěži Radniční oko, které pořádá Sdružení vydavatelů radničních zpravodajů ČR, získaly jihlavské…