Zlín: Stotisícího diváka určí letos šíp

20.11.2018 14:30

Diváka s pořadovým číslem 100 000 roku 2018 očekává Městské divadlo Zlín. Podle výpočtů přijde dnes 20. listopadu do vyprodaného hlediště na zbojnický muzikál Malované na skle.

Zlín: Stotisícího diváka určí letos šíp
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Nemáme v divadle turnikety, takže o tom, který divák je právě ten stotisící, opět pomůže rozhodnout náhoda. Určí jej herec Marek Příkazký originálním způsobem - lukostřelbou. Diváci se ale nemusí bát - nepůjde o život, byť je Marek teprve začínající lukostřelec,“ řekla šéfka vnějších vztahů divadla Blanka Kovandová.

V minulosti o jubilejním návštěvníkovi rozhodlo například peříčko spuštěné do hlediště od stropu z osvětlovačské lávky, badmintonový míček smečovaný z jeviště do diváků nebo naposled loni vystřelená zátka od šampaňského. „Ten, na koho se usměje štěstěna, od nás získá kuponové předplatné a taky praktický dárek od generálního partnera divadla, společnosti Tescoma,“ doplnila Blanka Kovandová.

Do statistiky jsou započítáni jen "zlínští" diváci, ne ti na zájezdech. Tam jde o další tisíce lidí, kteří viděli naše pohádky Opice Žofka a Tučňáci na arše, muzikály Noc na Karlštejně a Malované na skle, Splašené nůžky, Mezi nebem a ženou a Dobré mravy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…