Zlín: Tržiště Pod Kaštany zahájí sezonu farmářskými trhy a pouličním kulturním programem

14.03.2023 7:35 | Tisková zpráva

Zrekonstruované tržiště Pod Kaštany zahájí svoji premiérovu prodejní sezonu v sobotu 1. dubna ve velkém stylu. Od 9. do 14. hodiny čeká na návštěvníky kromě rozmanitého sortimentu i atraktivní kulturní program.

Zlín: Tržiště Pod Kaštany zahájí sezonu farmářskými trhy a pouličním kulturním programem
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Symbolického přestřižení pásky se ujmou primátor Jiří Korec, jeho náměstek Pavel Brada a za prodejce pěstitel biozeleniny Josef Košař. „Zlínští obyvatelé se konečně dočkají skutečně důstojného místa pro nákup lokálních produktů. Přeji všem prodejcům úspěšnou sezonu v krásném prostředí,“ uvedl primátor Jiří Korec.

Zahajovací den nové sezony doprovodí ochutnávky místního sortimentu a soutěže o balíčky plné lokálních surovin. „Těšit se můžete na rozmanitou nabídku výrobků z farem od regionálních producentů, ale také na stánky a foodtrucky s dobrotami či kávou,“ doplnil náměstek Brada.

V režii kulturního a kreativního centra Živý Zlín se uskuteční zážitkový doprovodný program, jenž zároveň přiblíží kompletní nabídku nového tržiště. Při slavnostním otevření zazní fanfára v podání žesťové sekce Filharmonie Bohuslava Martinů, součástí programu budou i hudební vstupy buskerů či herecká, taneční a hudební vystoupení dětí ze Základní umělecké školy Zlín. V prostorách tržiště vystoupí rovněž street dance skupina Just Us. Podrobnosti o celém programu i novém tržišti najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…