„Chceme využít zimních měsíců, kdy ze strany prodejců není příliš velký zájem o prodej na tržišti k testování a odladění provozu nového tržiště tak, aby na jaře fungovalo co nejlépe,“ sdělil náměstek primátora pro majetek a rozvojové plochy Pavel Brada.
Návštěvníci na trhu najdou ke koupi například zeleninu z vlastní produkce, kvašené zelí, česnek, sušené ovoce, med, výrobky z ovčí vlny, sklářské a pletené výrobky, zabíjačku, holandské sýry či sušené zvěřinové klobásy. Počítat mohou ale i s koupí koření, biozeleniny i teplého občerstvení. To bude od 20. ledna 2023 vždy jednou týdně prodávat zlínský řemeslný výrobce lahůdek Hostinář. V nabídce má teplou domácí polévku, speciální paštiku v krustě, sádlo řemeslný chléb, kimchi a další lahůdky. Průběžně doplní tržní sortiment prodejci tyrolských specialit, moštů a živých ryb.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV