Zlín: Vnitřní části města mají své zastupitele

23.03.2023 17:39 | Tisková zpráva

Místní části „vnitřního“ Zlína budou spravovat konkrétní zastupitelé. V rámci pilotního projektu je jmenovala Rada města Zlína. Pilotní projekt radnice vyzkouší v letech 2023 až 2026.

Zlín: Vnitřní části města mají své zastupitele
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Jmenováním zastupitelů i pro tzv. vnitřní Zlín chceme navázat na odzkoušený model spolupráce, kterou má radnice s příměstskými částmi. Přímá komunikace s občany v lokalitě, kde bydlí, je osvědčený způsob, jak lépe pochopit jejich problémy a urychlit jejich řešení,“ sdělil primátor města Zlína Jiří Korec.

Jmenovaní členové Zastupitelstva města Zlína budou nově k dispozici občanům místní části Lazy, Lesní čvrť; Letná; Podhoří; Zálešná, Kúty, Podvesná, Benešovo nábřeží; Zlín - centrum, Kvítková, Díly, Čepkov, Cigánov, Nivy; Vršava a Burešov.

Konkrétně pro Lazy a Lesní čtvrť rada jmenovala náměstka primátora Vojtěcha Volfa, pro Letnou a Podhoří zastupitelku Michaelu Blahovou, části města Zálešnou, Kúty, Podvesnou a Benešovo nábřeží má na starosti zastupitel Lubomír Traub a Zlín - centrum, ulice Kvítková, Díly, Čepkov, Cigánov a Nivy patří pod náměstka primátora Pavla Bradu. Pro místní části Vršavu a Burešov bude pracovat zastupitel Bronislav Janda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…