Zlín má druhý nejlepší zpravodaj v České republice

18.07.2014 14:55

Magazín Zlín, měsíčník vydávaný radnicí, uspěl v soutěži O nejlepší obecní a městský zpravodaj 2013. V kategorii městských zpravodajů byl odbornou porotou vyhodnocen jako druhý nejlepší v České republice.

Zlín má druhý nejlepší zpravodaj v České republice
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

Hodnotící porota, ve které zasedali zástupci vyhlašovatelů a profesionální novináři, vybírala ve třech kategoriích - zpravodaj mikroregionů, svazků obcí a místních akčních skupin, městský zpravodaj a obecní zpravodaj. Novinkou byl výběr nejlepší rubriky či nejlépe zpracovaného tématu.

„Úkolem sedmičlenné poroty, bylo zhodnotit došlé zpravodaje nejen po stránce obsahové pestrosti a grafické přehlednosti, ale vzít v potaz i celkový dojem zpravodaje,“ uvedl předseda poroty Pavel Šaradín z Katedry politologie a evropských studií FF UP v Olomouci.

Třetí ročník soutěže „O nejlepší obecní a městský zpravodaj“, vyhlásily KPES FF Univerzity Palackého v Olomouci, Civipolis, Unives.eu a Angelus Aureus u příležitosti státního svátku České republiky Dne slovanských věrozvěstů a již tradičních Dnů lidí dobré vůle na Velehradě. Soutěže se letos zúčastnilo 212 zpravodajů z celé České republiky.

Vítězové v kategorii městských zpravodajů:

1. Zpravodaj městečka pod skalkou (vydává město Mníšek pod Brdy)
2. Magazín Zlín (statutární město Zlín)
3. Chotěbořské ECHO (město Chotěboř)

Více na www.velehrad.eu 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zlin.eu

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…