Znojmo: Areál bývalých jatek v centru města je znovu na prodej

08.08.2013 6:30

Potenciálním investorům, kteří se zajímají o pozemky vhodné k podnikání, nabízí město Znojmo jako jediný vlastník ke koupi areál bývalých jatek na ulici I. P. Pavlova a Průmyslová. Město areál nabízelo k prodeji již na začátku roku, o jatka však nebyl zájem.

Znojmo: Areál bývalých jatek v centru města je znovu na prodej
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Oznámení záměru prodeje bylo na úřední desku vyvěšeno na začátku srpna a nabídky mohou případní zájemci podávat do 10. září 2013.

Areál se nachází na křižovatce ulic I.P. Pavlova a Průmyslová. Na ploše 8 155 metrů čtverečních stojí také tři budovy, které jsou ovšem v dezolátním stavu. Nezbytná bude demolice nebo jejich nákladná rekonstrukce. Výhodou je, že lokalita je napojena na veškeré inženýrské sítě a je přístupná ze zpevněné komunikace. Ve stávajícím územním plánu i v návrhu nového je areál označen jako výrobní plocha, vhodná pro průmyslové podniky nebo kapacitní sklady.

V oznámení o záměru prodeje nemovitosti není uvedena cena dle znaleckého posudku, jako tomu bylo v případě prvního vyvěšení na úřední desce.  Kupní cena bude určena na základě nabídek eventuálních uchazečů. „Město Znojmo v této fázi potřebuje získat informaci o tom, zda je vůbec o pozemky zájem, případně za jakou částku,“ konstatuje starosta Vlastimil Gabrhel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…