Znojmo: Charita bude vydávat polévku pro lidi bez domova v nových lokalitách

28.10.2021 8:35 | Tisková zpráva

Oblastní charita Znojmo informuje, že v zimním období budou její pracovníci opět vydávat teplou polévku s chlebem pro lidi bez domova. Nově budou místa výdeje dvě, a to parkoviště při Městské plovárně Louka na ul. Melkusova a prostranství po bývalých garážích na ul. Přímětická.

Znojmo: Charita bude vydávat polévku pro lidi bez domova v nových lokalitách
Foto: Znojmo
Popisek: Znojmo

Vydávat se bude vždy v pondělí, středu a pátek v časech od 11:30 do 12:00 hodin na ul. Přímětická a od 12:30 až 13:00 na ul. Melkusova. První výdej proběhne v pondělí 1. listopadu.

„Prosíme, pokud víte o někom, kdo je bez domova a teplou polévku by uvítal, informujte je o tom. Děkujeme,“ vyzývá ředitel Oblastní charity Znojmo Evžen Adámek.

V průběhu výdeje polévky jsou lidem bez domova poskytovány informace o možnostech další podpory a pomoci při řešení jejich životní situace a o možnosti využití teplého ošacení z Charitního šatníku. Cílem služby Charitní záchranná síť je zabezpečit základní lidské potřeby těchto osob (hlad, žízeň, teplo).

Polévku a další mohou pracovníci Charity poskytovat díky Tříkrálové sbírce, drobným dárcům a projektu financovaného společností Tesco. Všem dárcům děkujeme!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…