Znojmo: Městská policie hledá strážníky

25.06.2016 10:35

Městská policie hledá do svých řad nové posily. Na pozici strážníka obecní policie se mohou zájemci hlásit průběžně. Předpokládá se přijetí až šesti nových strážníků tak, aby byly naplněny stavy Městské policie.

Znojmo: Městská policie hledá strážníky
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Základní předpoklady pro práci strážníka obecní police je státní občanství ČR, věk minimálně 21 let, způsobilost k právním úkonům, středoškolské vzdělání s maturitní zkouškou, bezúhonnost a spolehlivost (uchazeč nesmí být soudně trestán, ani stíhán). K přihlášce je nutno připojit životopis, výpis z evidence Rejstříku trestů (ne starší než 3 měsíce) a ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Další požadavky i náležitosti přihlášky jsou k nalezení www.znojmocity.cz pod odkazem na Městskou policii Znojmo. Součástí výběrového řízení je posouzení fyzické zdatnosti (fyzické testy) a psychické způsobilosti (psychotesty).

Přihlášku je nutno podat písemně na adresu: Městská policie Znojmo, Jana Palacha 2, 669 02 Znojmo k rukám ředitele Ing. Bc. Ivana Budína. Obálka se vždy označí slovy: „výběrové řízení – strážník obecní policie“.

Přihlášky je možné podávat kdykoliv. Předpoklad nástupu je ihned.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Proběhne jarní deratizace

13:37 Vsetín: Proběhne jarní deratizace

Ve dnech 20. května, 27. května a 3. června bude specializovaná firma provádět pravidelnou deratizac…