Znojmo: Plovárna Louka v pondělí přivítá první návštěvníky

07.06.2020 7:33

Městská plovárna Louka zahajuje již svou sedmnáctou sezónu. Své brány návštěvníkům otevře v pondělí 8. června. Provoz a kapacita venkovní plovárny, která je 2 450 návštěvníků, budou letos upravovány dle požadavků a opatření vlády v souvislosti s koronavirem. Aktuálně se v areálu může pohybovat maximálně 500 lidí (včetně personálu).

Znojmo: Plovárna Louka v pondělí přivítá první návštěvníky
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Městskou plovárnu Louka naleznete v atraktivním prostředí v blízkosti Louckého kláštera v jižní částí města Znojma. Hlavní vstup je situován z ulice Melkusovy, kde je možné zaparkovat automobil nebo v oplocené části odstavit kolo. Otevírací doba je v hlavní sezóně, od června do srpna, od 10:00 až do 20:00 hodin. Ve vedlejší sezóně (květen, září) od 12:00 do 18:00 hodin. Více informací k ceníku a otevírací době ZDE.

K provozu plovárny

Správa nemovitostí města Znojma, příspěvková organizace města, která plovárnu provozuje, se na otevření chystá již několik týdnů a řídí se Požadavky na přírodní a umělá koupaliště (krytá i nekrytá) a bazény, které vydalo Ministerstvo zdravotnictví ČR. V areálu bude k dispozici dezinfekce, a to jak u vstupu, tak i v prostorách sprch a WC, a probíhat bude i průběžná dezinfekce prostor.

Po návštěvnících je požadováno, aby dodržovali platná mimořádná opatření, především co se týká shlukování na veřejně dostupných místech a nošení roušek ev. jiných ochranných prostředků dýchacích cest, dezinfenkce rukou u vstupu aj. Návštěvníci jsou povinni nosit ochranný prostředek dýchacích cest při jakémkoliv pohybu v areálu koupaliště, s výjimkou pobytu na podložce nebo lehátku, chůze k dosažení vstupu do vody za účelem koupání a vlastního koupání.

Veškeré požadavky najdete na stránka MZČR ZDE.

Mramotice na léto

Menší koupaliště v městské části Mramotice je v plánu otevřít jako každý rok na letní prázdniny. První plavce přivítá v sobotu 27. června.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Charitativní projekt DEKA pro Hospic sv. Lazara vrcholí

7:37 Plzeň: Charitativní projekt DEKA pro Hospic sv. Lazara vrcholí

V sobotu 18. května na cyklostezce mezi Městem Touškovem a Kozolupy vyvrcholí projekt DEKA pro Hospi…