Znojmo: Pocta Karlu Gottovi - kondolenční kniha o víkendu v kapli sv. Václava

09.10.2019 18:12

Uctít vzpomínku na zpěváka Karla Gotta se v souvislosti s pátečním rozloučením na Žofíně a sobotní zádušní mší v katedrále sv. Víta rozhodlo i město Znojmo. Kromě vyvěšení černé vlajky na budovu úřadu se město rozhodlo pro víkendovou pietu.

Znojmo: Pocta Karlu Gottovi - kondolenční kniha o víkendu v kapli sv. Václava
Foto: Znojmo
Popisek: Znojmo

V kapli sv. Václava na Mikulášském náměstí bude od pátečního odpoledne až do nedělního večera k dispozici kondolenční kniha, v kapli budou jako podkres decentně znít písně Karla Gotta. Do kaple se také umístí obrazovka, která bude přenášet živý přenos televize ČT 24 v pátek od 20:00 do 22:00 (rozloučení veřejnosti s Karlem Gottem) a v sobotu od 10:30 do 12:30 (zádušní mše z katedrály sv. Víta).

Pro uctění vzpomínky na Karla Gotta zajistilo město již minulý týden kondolenční knihu, do které mohou občané vyjádřit své vzpomínky a úctu k panu Gottovi. Do knihy mohli lidí psát minulý týden v divadle a nyní je až do tohoto pátku k dispozici ve foyer radnice na Obrokové.

Od pátečního odpoledne až do nedělního večera bude kondolenční kniha umístěna, jak je uvedeno výše, v kapli sv. Václava. Poté bude kniha díky spolupráci s Českým rozhlasem předána rodině.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…