Znojmo: Pocta Karlu Gottovi - kondolenční kniha o víkendu v kapli sv. Václava

09.10.2019 18:12

Uctít vzpomínku na zpěváka Karla Gotta se v souvislosti s pátečním rozloučením na Žofíně a sobotní zádušní mší v katedrále sv. Víta rozhodlo i město Znojmo. Kromě vyvěšení černé vlajky na budovu úřadu se město rozhodlo pro víkendovou pietu.

Znojmo: Pocta Karlu Gottovi - kondolenční kniha o víkendu v kapli sv. Václava
Foto: Znojmo
Popisek: Znojmo

V kapli sv. Václava na Mikulášském náměstí bude od pátečního odpoledne až do nedělního večera k dispozici kondolenční kniha, v kapli budou jako podkres decentně znít písně Karla Gotta. Do kaple se také umístí obrazovka, která bude přenášet živý přenos televize ČT 24 v pátek od 20:00 do 22:00 (rozloučení veřejnosti s Karlem Gottem) a v sobotu od 10:30 do 12:30 (zádušní mše z katedrály sv. Víta).

Pro uctění vzpomínky na Karla Gotta zajistilo město již minulý týden kondolenční knihu, do které mohou občané vyjádřit své vzpomínky a úctu k panu Gottovi. Do knihy mohli lidí psát minulý týden v divadle a nyní je až do tohoto pátku k dispozici ve foyer radnice na Obrokové.

Od pátečního odpoledne až do nedělního večera bude kondolenční kniha umístěna, jak je uvedeno výše, v kapli sv. Václava. Poté bude kniha díky spolupráci s Českým rozhlasem předána rodině.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

10:23 Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

V soutěži Radniční oko, které pořádá Sdružení vydavatelů radničních zpravodajů ČR, získaly jihlavské…