Znojmo: Spolu, zdravě a s chutí

23.12.2014 14:27

V letošním roce pro Vás připravil Městský úřad Znojmo, odbor sociálních věcí a zdravotnictví ve spolupráci s Rodinným centrem Maceška soubor přednášek a praktických workshopů pod názvem Spolu, zdravě a s chutí.

Znojmo: Spolu, zdravě a s chutí
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

V rámci projektu Podpora zdravého životního stylu, který byl finančně podpořen z rozpočtu Jihomoravského kraje v rámci dotačního programu Podpora rodinné politiky na úrovni obcí pro rok 2014, proběhla v měsíci červnu 2014 první přednáška na téma: Jak strava ovlivňuje zdraví celé rodiny s ochutnávkou připravených pokrmů.

Od měsíce září 2014 jsme pokračovali v souboru přednášek a praktických workshopů. Dne 17. 9. 2014 v RC Maceška proběhl první praktický workshop zdravého vaření z dostupných místních sezónních surovin, sami účastníci si mohli vyzkoušet, jak správně vařit zdravou stravu. Dne 24. 9. 2014 následovala přednáška s besedou psycholožky Mgr. Evy Kneblové,  která provádí lektorskou i poradenskou činnost především v oblasti výchovy a rodičovství, na téma Ten nejí to a ten zas tohle. Sekce workshopů následně pokračovala v měsíci říjnu, listopadu a prosinci, kdy je uzavřel workshop vánočního pečení. Všechny workshopy vedla Lucie Entlerová, která má bohaté zkušenosti s vedením těchto akcí.

Účastníci zdravého vaření obdrželi kuchařku obsahující sezónní recepty, která byla vydaná k tomuto projektu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…