Znojmo: Spolu, zdravě a s chutí

23.12.2014 14:27

V letošním roce pro Vás připravil Městský úřad Znojmo, odbor sociálních věcí a zdravotnictví ve spolupráci s Rodinným centrem Maceška soubor přednášek a praktických workshopů pod názvem Spolu, zdravě a s chutí.

Znojmo: Spolu, zdravě a s chutí
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

V rámci projektu Podpora zdravého životního stylu, který byl finančně podpořen z rozpočtu Jihomoravského kraje v rámci dotačního programu Podpora rodinné politiky na úrovni obcí pro rok 2014, proběhla v měsíci červnu 2014 první přednáška na téma: Jak strava ovlivňuje zdraví celé rodiny s ochutnávkou připravených pokrmů.

Od měsíce září 2014 jsme pokračovali v souboru přednášek a praktických workshopů. Dne 17. 9. 2014 v RC Maceška proběhl první praktický workshop zdravého vaření z dostupných místních sezónních surovin, sami účastníci si mohli vyzkoušet, jak správně vařit zdravou stravu. Dne 24. 9. 2014 následovala přednáška s besedou psycholožky Mgr. Evy Kneblové,  která provádí lektorskou i poradenskou činnost především v oblasti výchovy a rodičovství, na téma Ten nejí to a ten zas tohle. Sekce workshopů následně pokračovala v měsíci říjnu, listopadu a prosinci, kdy je uzavřel workshop vánočního pečení. Všechny workshopy vedla Lucie Entlerová, která má bohaté zkušenosti s vedením těchto akcí.

Účastníci zdravého vaření obdrželi kuchařku obsahující sezónní recepty, která byla vydaná k tomuto projektu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Třídit odpady je povinností každého z nás

19:27 Liberec: Třídit odpady je povinností každého z nás

V rámci obecního systému odpadového hospodářství platí pro obyvatele a majitele nemovitostí některé …