Znojmo: Tříkrálová sbírka 2019 odstartuje 1. ledna

18.12.2018 9:16

Od 1. do 14. ledna 2019 se v mnoha obcích a městech na znojemském okrese koná další ročník Tříkrálové sbírky. Do Tříkrálové sbírky se po celém okrese zapojuje přes 1400 koledníků, asistentů a dobrovolníků.

Znojmo: Tříkrálová sbírka 2019 odstartuje 1. ledna
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Tato sbírka je spojená s vánoční dobou, kdy by si každý měl vzpomenout na lidi, kteří potřebují naši pomoc a sami si pomoci nemohou. Jsou to lidé vážně nemocní, osoby s tělesným a mentálním postižením, umírající, opuštěné děti aj. Proto otevřete prosím své dveře těmto koledníkům, kteří jsou vyslanci radostné Boží zvěsti a pomozte svým štědrým darem,“ říká Veronika Brandejs z Oblastní charity Znojmo.

Pomoci lze také prostřednictvím dárcovské SMS zprávy ve tvaru: DMS KOLEDA na číslo 87 777 (cena jedné DMS je 30,- Kč u všech telefonních operátorů, Charita obdrží z každé DMS částku 28,50 Kč), nebo můžete přispět přímo na tříkrálový účet: 66008822/0800 (VS: 7776700). Svůj příspěvek můžete také předat osobně v sídle Oblastní charity Znojmo v ulici Dolní Česká 1 ve Znojmě. Podporu této sbírky můžete také vyjádřit sledováním Tříkrálového koncertu, který se bude vysílat v přímém přenosu v neděli 6. ledna 2019 od 18:00 hodin na ČT 1.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…