Znojmo: Ulice Legionářskou a Fejfalíkovu čekají stavební práce a uzavírky

02.03.2019 20:06

V pěti po sobě navazujících etapách bude omezen provoz ulic Legionářská, Fejfalíkova a částečně ulice Pražská sídliště (ve směru od ulice Legionářská).

Znojmo: Ulice Legionářskou a Fejfalíkovu čekají stavební práce a uzavírky
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Důvodem jsou stavební práce spojené s rekonstrukcí přípojek plynu a uložením nového plynovodu. První etapa s úplnou uzavírkou začíná v pondělí 4. března a týká se části ulice Legionářská (kolem OC Billa).

Rozdělení etap:

etapa: 4. března – 15. března (úplná uzavírka ulice Legionářské v úseku od křižovatky s ulicí Pražská po odbočku k MŠ Pražská)
etapa: 18. března – 29. března (úplná uzavírka ulice Legionářské v úseku od odbočky MŠ Pražská po křižovatku s ulicí Pražská sídliště, včetně příjezdu do ulice Pražská sídliště)
etapa: 1. dubna – 14. dubna (úplná uzavírka ulice Legionářské v úseku od křižovatky s ulicí Pražská sídliště po křižovatku s ulicí Fejfalíkova a úplná uzavírka části ulice Fejfalíkova)
etapa: 15. dubna – 3. května (úplná uzavírka ulice Legionářské v úseku od křižovatky s ulicí Fejfalíkova po křižovatku s ulicí Gagarinova a úplná uzavírka části ulice Fejfalíkova)
etapa: 4. května – 31. května (úplná uzavírka části ulice Fejfalíkova)

Po celou dobu stavby bude ulicí Legionářská umožněn průjezd autobusů linkové dopravy. Pouze ve 4. etapě se přesune autobusová zastávka Znojmo, Legionářská o přibližně 40 metrů výše směrem k ulici Pražská.

Kompletní informace o uzavírce se dočtete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

13:37 Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

Začíná historicky první aukce nájemního bydlení v Olomouci. Registrační kolo tohoto výběrového řízen…