Znojmo: Zapojte se do tvorby Plánu podpory sportu

05.12.2019 17:58

Město Znojmo pracuje na tvorbě nového strategického dokumentu Plán podpory sportu města Znojma. Součástí procesu je i dotazníkové šetření za účelem zjištění názoru veřejnosti na oblast sportu a sportovní infrastruktury ve městě. Dotazník je možné vyplnit online do 31. prosince 2019.

Znojmo: Zapojte se do tvorby Plánu podpory sportu
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Sportovní infrastrukturu považuje město Znojmo za jeden ze stavebních kamenů občanské vybavenosti a důležitou součást života ve městě. Cílem šetření a následné tvorby dokumentu je vymezení dlouhodobých cílů a definic opatření, která povedou k zajištění lepší dostupnosti sportovních aktivit.

Samotný dotazník je rozdělen do několika oblastí. Respondent může ohodnotit sportovní infrastrukturu, nabídku sportovních aktivit nebo odpovědět na otázky o cyklodopravě a nakonec i vyjádřit i vlastní podněty na zlepšení. Samostatné dotazníkové šetření proběhne zvlášť i ve školských zařízeních a sportovních klubech.

Strategický dokument Plán podpory sportu ve Znojmě je zpracováván v rámci projektu Strategický rozvoj města Znojma, na který získalo město dotaci z Evropské unie a státního rozpočtu.

Dotazník respondenti naleznou pod přímým odkazem ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…